Marketing- og eventpraktikant søges til BaneGaarden i efteråret 2024

På BaneGaarden søger vi en kreativ, ambitiøs og initiativrig praktikant til vores marketing- og eventafdeling.

Har du lyst til at lære en masse om marketing og events i en grøn startup-virksomhed samt at styrke dine evner indenfor blandt andet content marketing, konceptudvikling og eventkoordinering? Du vil få mulighed for at være involveret i alle faser af events, lige fra planlægning og markedsføring til den endelige gennemførelse og kommunikationen omkring dem. Vi er et lille team med høje ambitioner, hvor du vil få ansvar, kreativ frihed og mulighed for at sætte dit præg på en attraktiv virksomhed i rivende udvikling.

Som praktikant på BaneGaarden vil du træde ind i en delt rolle mellem den marketingsansvarlige og den eventansvarlige, som til hverdag samarbejder om at drive BaneGaardens events. Du vil spille en vigtig rolle i udviklingen af BaneGaardens online tilstedeværelse samt at drive trafik ved hjælp af events og arrangementer. Dine kompetencer vil komme i spil og blive udviklet indenfor idegenerering, eventkoordinering- og afvikling, content produktion, copywriting og PR.  

Du får frihed til at udvikle dig og bidrage til virksomhedens digitale retning, som du i samspil med kollegaerne finder vigtig for BaneGaardens overordnede strategiske mål.  

Vi forestiller os at du👇🏼

 • Er i gang med en uddannelse indenfor kommunikation og marketing
 • Brænder for at lave events, arrangementer og sociale begivenheder  
 • Har en stærk digital forståelse og nysgerrig på nye funktioner og muligheder
 • Det er ikke et krav men en fordel, hvis du har interesse for mad, kultur, bæredygtighed og oplevelser  
 • Er fleksibel ift. arbejdstider, da der vil være content produktion og eventafvikling i udvalgte weekender og aftener  

Hvad bliver dine opgaver?👇🏼

 • Udvikling og eksekvering af events og initiativer  
 • Oprette events, herunder eventbeskrivelser, billetsalg og promovering  
 • Vækste online community og tiltrække trafik gennem engagerende kommunikation på tværs af organiske og betalte kanaler
 • Række ud til potentielle samarbejdspartenere, influencers og sponsorer  
 • Produktion, redigering og schedulering af content  
 • Opsætning af menukort og andre grafiske opgaver  
 • Bidrage til PR indsatser  

Vi tilbyder

Et spændende praktiksted med uformel stemning, højt til loftet og mulighed for at få en masse erfaring. Vi er fleksible i praktikkens udformning og vil glæde os til at sammensætte et forløb, der i vid udstrækning matcher dine ønsker.  

Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme og kan glæde dig til verdens bedste frokostordning hver dag. Arbejdsstedet er BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbv SV.  

Er det dig, vi leder efter?

Send en email med dit CV, motiveret ansøgning og gerne en videopræsentation af dig selv til marketingsansvarlig Anne Katrine Kristensen på akv@banegaarden.com (skriv ‘praktikant marketing og events i emnefeltet). Opstart vil være i juli/august. Vi afholder samtaler løbende.

Læs flere nyheder