BaneGaarden søger en handlekraftig og kompetent leder med ansvar for vores 6 madboder og afvikling af egne events!

Vil du være med til at skabe og drive bæredygtige mad og gæsteoplevelser i Københavns grønne oase og ’Byens Bedste Oplevelse 2023’?

Vi er på udkig efter en struktureret, positiv og udadvendt kollega, der skal være med til at drive, planlægge og optimere drift og indtjening i BaneGaardens madboder og afvikle succesfulde events i vores grønne oase. Du elsker drift og fart over feltet – få arbejdsdage ligner hinanden og der er altid noget vi kan lære og optimere. Du går forrest, og det er dit ansvar at lede et hold af dygtige medarbejdere hen over alle ugens dage med en positiv, kommunikerende og motiverende tilgang.

Dette gør du med stor passion for mad og kvalitet og har et højt fokus på BaneGaardens værtskab og vores gæsters oplevelse. Samtidigt har du et overblik, indblik og kreativitet der får ender til at mødes og løser de udfordringer der opstår uventet. Dine arbejdstider vil primært ligge i weekenderne og ofte aftener og stillingen er fuldtid.

Vi forestiller os at du...

· Har erfaring fra F&B-branchen – det kan være fra festival, catering, restaurant, streetfood eller noget helt femte – og det vil være en fordel at du har kendskab til at arbejde med fødevarer.

· Elsker at agere vært og vejleder og du holder af at samarbejde med forskellige mennesker.

· Du har styr på tingene og arbejder struktureret og med øje for detaljer. Det er dit ansvar at optimere indtjeningsmulighederne for både madboder og events ved at have øje for vigtigheden af disse detaljer.. Det kunne være tydelig skiltning, forbehold for vind og vejr, ændre åbningstider, justering af sortiment, optimering af siddeområde, musikvalg m.m.

· Du bliver målt og har fokus på lønsom drift, gode arbejdsgange og optimering af omsætning og du bevarer overblikket for drift og medarbejdere til enhver tid.

· Du er velovervejet, men samtidigt i stand til at tage en hurtig beslutning når det er nødvendigt.

· Du er en kommunikerende, tydelig og hjælpsom leder der sætter en ære I at forstå og motivere mennesker omkring dig, til at yde deres bedste.

· Du er pligtopfyldende, og fleksibel og sætter pris på vekslende arbejdstider

· Du tager stort ejerskab og er ikke bange for at ”tage arbejdshandskerne på” – din arbejdsdag vil ofte være udendørs og frem for alt være ”på gulvet” og i mindre grad bag en computer.

Dine primære arbejdsopgaver vil blive..

· Afvikling af mange typer af selskaber, herunder langbordsmiddage, krebsegilder, loppemarkeder, workshops, julefrokoster, banko events m.m.

· Tilstræbe optimal daglig drift gennem løbende håndtering og tilpasning af bemanding, sygemeldinger, åbningstider, ansættelser, træning, arbejdsgange og madlavning.

· Sikre overordnet rentabel drift af madboder og events gennem fokus på løn- og råvareprocenter og omsætning.

· Sikre overholdelse af alle gældende standarder indenfor fødevarehåndtering, almen hygiejne og rengøring.

· Ledelse og kommunikation til medarbejdere – sikre den rette hjælp, vejledning, information og støtte som gør, at medarbejderne kan yde deres bedste og trives i vores grønne rammer.

· Administrationsopgaver, herunder varebestillinger, lagerstatus, vagtplan for madboder, udarbejdelse af afviklingsplan for de enkelte selskaber osv.

· Det vil være dit ansvar at BaneGaarden fremstår fra sin bedste side. Dette indebærer koordinering af praktiske opgaver som rengøring, opsætning af møbler inde og ude, løbende reparationer og vedligehold m.m. Lamperne i lyskæderne, skal gerne glimte og skinne hver eneste dag ;)

Vi tilbyder..

· Et inspirerende og lærerigt univers med bæredygtige ambitioner og frihed til at forme din hverdag. Gode idéer er altid velkomne.

· Gode kollegaer fra hele verden og en stærk holdånd i meget smukke omgivelser.

· En arbejdsplads hvor du har berøringsflade med mange mennesker og kompetencer, der skal arbejde tæt sammen, for at få enderne til at mødes.

· En god frokostordning fra vores eget cateringselskab Noon

· En hverdag med afveksling og tempo og masser af mulighed for at sætte dit personlige præg på ”best practice”.

Hvad er BaneGaarden?

De ni trælader mellem Vesterbro og Sydhavnen har gennemgået en omfattende restaurering og er nu genoplivet som økologisk landsby, grøn oase og gastronomisk samlingspunkt. Laderne rummer forskellige aktiviteter, heriblandt cateringkøkken, restauranter, bageri, selskaber og madboder. Fælles for alle er et fokus på bæredygtighed, økologi, høj kvalitet og godt værtskab.

Er det dig, vi søger?

Send en mail med CV og motiveret ansøgning til job@banegaarden.com (skriv ”Ansvarlig for eventafvikling og madboder” i emnefeltet). Send gerne dette inden 1. februar. Vi afholder samtaler løbende og ansætter senest 1. marts

Læs flere nyheder