VækstAkademiet

for virksomheder i grøn udvikling

Giv jeres grønne potentiale vokseværk

BaneGaardens VækstAkademi

På BaneGaarden vokser de grønne idéer og bæredygtige initiativer om kap med den vilde natur, der omgiver de 9 gamle trælader. Netop her finder du BaneGaardens Vækstakademi.

VækstAkademiet er sat i verden for virksomheder, som ønsker hjælp med den bæredygtige udvikling, uanset om I er helt grønne eller allerede har plantet frøene. Sammen med vores store netværk af erfarne eksperter, tager vi jer i hånden på jeres grønne omstillingsrejse.

Under kyndig ledelse af Søren Ejlersen og Ann Catherine Talbro er BaneGaardens VækstAkademi nu klar til at tage imod jer. Vi har færdige pakker, men skræddersyer også meget gerne forløb til jer.

Friluftsrådets logo

Hvad tilbyder vi?

Uanset om I er en global spiller eller en nystartet idé, der skal have retning, har vi erfaringerne til at hjælpe jer og inviterer jer gerne indenfor i vores univers.

Vi tager jer i hånden på den grønne omstillingsrejse. Vi tilbyder inspiration og den nyeste viden fra vores netværk af erfarne eksperter. Vi giver jeres egne grønne ideer flyvehøjde. Vi udvikler færdige koncepter sammen med jer. Vi udarbejder konkrete handlingsplaner, klar til eksekvering. Og vi giver jer de nødvendige kompetencer til eksekveringen.

VækstAkademiet tilbyder en række workshops og kurser med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Vi kan enten skræddersy et forløb til jer eller give jer en færdig pakke – eller en kombination. Det kan være alt fra halvdagsforløb til tungere strategiske, længerevarende forløb.

Kontakt Ann Catherine Talbro på aca@banegaarden.com for mere info.

WORKSHOP OM GRØN UDVIKLINGWORKSHOP I HØJEFFEKTIV KONCEPTUDVIKLINGWorkshop for elever, studerende og andre, som mangler et skud grøn inspiration
Går I med tanker om en helt særlig workshop, en strategidag tilpasset jeres virksomhed eller et kursus med fokus på jeres branche? 

Så står vi klar til at skræddersy og tilrettelægge en givende og inspirerende dag til jer. Kontakt os for en uforpligtende snak på
aca@banegaarden.com
BaneGaardens VækstAkademi

Hvem skal I møde?

Søren Ejlersen
Medstifter af Aarstiderne, BaneGaarden, Planetary Impact Ventures m.fl. Grøn ildsjæl med årtiers erfaring, forfatter og erfaren foredragsholder Virkefelter: Innovation, iværksætteri, konceptudvikling, grøn omstilling (også i køkkener), co-creation, multidisciplinært fokuseret med speciale i cirkulære systemer, forandringsledelse på tværs af organisationer. Et erfarent blik for ”What’s next” samt at vende det hele på hovedet og få alle til at finde mod til fremdrift.  

Ann Catherine B. Talbro
Direktør i Undfang, hjælper virksomheder i mål med de bæredygtige ideer. Ann Catherine har gennem 20 år dygtiggjort sig i at udvikle og implementere komplekse strategiske projekter på tværs af siloer i større virksomheder som Coop, Danske Bank og Novozymes. Altid med en enkel og engagerende formel og med fokus på eksekvering. Hun har en projektlederuddannelse fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), er certificeret i Prince2® og cand.mag. i Dansk.

Søren Ejlersen Ann Catherine Talbro

Kontakt og booking

Ann Catherine Talbro
aca@banegaarden.com