Workshop for elever og studerende – og alle, der har brug for et skud grøn inspiration

Vil I have inspiration til at leve mere bæredygtigt i hverdagen? Eller har I brug for ideer til bæredygtighedsprojekter, som I kan arbejde videre med derhjemme? Så er workshoppen her noget for jer.


Det får I med hjem:

Inspiration og rundvisning ved Søren Ejlersen:
  • Tips til at leve mere bæredygtigt i hverdagen
  • Sådan skaber man en bæredygtig virksomhed
  • Rundt på BaneGaarden – vores lille grønne planet
Energifyldte øvelser med konkret udbytte ved Ann Catherine Talbro:
  • I committer jer til nye bæredygtige vaner og inspirerer hinanden
  • I bliver skarpe på jeres næste bæredygtige projekt


Rammer for workshoppen
  • Workshoppen foregår på BaneGaarden med grøn inspiration overalt og gode parkeringsforhold
  • Den varer tre timer med to timers oplæg, rundtur og øvelser og en time til frokost. Fx kl. 10-13 eller kl. 12-15 med frokost kl. 12-13.
  • Prisen er 23.000 kr. ekskl. moms pr. hold på max. 30 deltagere + 175 kr. ekskl. moms pr. deltager til forplejning (økologisk frokost, limonade og cookie).
  • Går I efter et helt særligt forløb, kan vi selvfølgelig også udvikle det til jer. Kontakt Ann Catherine på aca@banegaarden.com og aftal nærmere.


Dem skal I møde
Søren Ejlersen

Medstifter af Aarstiderne, BaneGaarden, Planetary Impact Ventures m.fl. Grøn ildsjæl med årtiers erfaring, forfatter og erfaren foredragsholder Virkefelter: Innovation, iværksætteri, konceptudvikling, grøn omstilling (også i køkkener), co-creation, multidisciplinært fokuseret med speciale i cirkulære systemer, forandringsledelse på tværs af organisationer. Et erfarent blik for ”What’s next” samt at vende det hele på hovedet og få alle til at finde mod til fremdrift.  

Ann Catherine B. Talbro

Direktør i Undfang, hjælper virksomheder i mål med de bæredygtige ideer. Ann Catherine har gennem 20 år udviklet og implementeret komplekse strategiske projekter på tværs af siloer i større virksomheder som Coop, Danske Bank og Novozymes. Altid med en enkel og engagerende formel og med fokus på eksekvering. Er cand.mag. i dansk og efteruddannet i projektledelse, strategiudvikling, ledelse, journalistik mv.


Er du interesseret i at deltage i workshoppen på BaneGaarden? Kontakt Ann Catherine Talbro på aca@banegaarden.com

Læs flere nyheder