BaneGaarden har sin egen restaurant, et cateringselskab og et væld af store selskaber! 
Vi søger løbende dygtige og engagerede kokke, der vil med på vores gastronomiske rejse og som er frisk på at hjælpe til, hvor der er brug for det. Vi søger dig, der har et højt fagligt niveau og elsker at arbejde et sted, hvor der er liv og glade gæster.

Vil du være med til at skabe og drive bæredygtige madoplevelser i Københavns grønne oase og ’Byens Bedste Oplevelse’?

Om BaneGaarden
De ni gamle trælader mellem Vesterbro og Sydhavnen har gennemgået en omfattende restaurering, og er nu blevet genoplivet som økologisk landsby og gastronomisk samlingspunkt. I én af laderne har vi etableret et nyt produktionskøkken til cateringvirksomheden noon, hvorfra vi leverer firmafrokost til virksomheder i Storkøbenhavn med menuer udviklet af stjernekokke fra hele verden. I en anden lade finder du restaurant TICKET, som hver måned serverer nye spændende måltider fra forskellige verdenskøkkener - og i resten af laderne, holder vi dagligt selskaber og events.


Om stillingen
Som kok vil du indgå i et stærkt og dynamisk team, der laver rigtig god mad hver dag. Åbningstiderne vil variere, da selskaber ligger sporadisk og TICKET har åbent onsdag - lørdag. Vi har menneskelige vagtplaner, en sund kultur, høje ambitioner og muligheder for både faglig og personlig udvikling. Drømmer du om mere ansvar hen ad vejen, er der alle muligheder for det hos os også. Du skal synes, det er sjovt, at der er liv og forskelligartede opgaver og at være i et aktivt miljø med søde kollegaer. 😊

Din profil

  • Uddannet kok med relevant erfaring fra restaurant og gerne fra udlandet også
  • Veludviklet kvalitetssans og dygtige smagsløg
  • God holdspiller og positivt sind
  • Effektiv, loyal og ansvarsfuld
Vi kan tilbyde

En spændende arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet – og arbejde i dagstimerne. Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er i to af laderne ved BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen

Er det dig, vi søger?

Send en mail med CV og motiveret ansøgning til job@banegaarden.com (skriv ”kok Ticket” i emnefeltet). Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.

Læs flere nyheder