Vi lancerer

Late Mornings på BaneGaarden

En utraditionel brunch-oplevelse

Vi har i samarbejde med Aarstidernes medstifter, Søren Ejlersen, skabt en helt ny, interaktiv brunchoplevelse, som hver weekend serveres i de rustikke lader. Alt er selvfølgelig økologisk.

Late Mornings er en hyggelig, sjov og kreativ oplevelse, hvor et langt bord med juicemaskiner, vaffeljern og store fade med grøntsager skaber et noget anderledes udtryk end den ellers klassiske brunchoplevelse.

Pres din egen juice eller dit eget shot og få fornemmelsen af, hvordan det er at have sit eget vaffelbageri. Det skal være lidt kaotisk - på den sjove måde!  

Book dit bord og få øjnene op for, hvordan Late Mornings udfordrer det klassiske brunchkoncept.

200,- pr person
125,- for børn under 11 år

Book bord

En grøn brunch udviklet af Søren Ejlersen

Du opfordres til at deltage i legen, når vi kreerer unikke smagsoplevelser i de hyggelige morgentimer! Pres din egen juice eller dit eget shot og få fornemmelsen af, hvordan det er at have sit eget vaffelbageri. Det skal være lidt kaotisk - på den sjove måde!

Efter du har presset en god vitamin-booster, vil du som en start på rejsen troppe op foran dagens kok, der vil servere dig en luftig kimchi-pandekage med sprødt grønt og char-siu marineret bacon – som desuden vil være den eneste ret på menuen, der indeholder kød.

Når bunden er lagt med den asiatisk inspirerede pandekage, kan du bevæge dig videre til et sprødt udvalg af surdejsbrød og wienerbrød fra BaneGaardens eget bageri, Perron. Derudover kan du finde chiagrød med granola og yuzu dulce, blodgrape brændt med muscovado sukker og smilende æg marineret i soyasauce. Velbekomme!

BOOK BORD