Mindehøjtidelighed

Vi skaber en mindeværdig og tryg oplevelse.

Se alle lokaler

Hold mindehøjtidelighed
i rolige omgivelser

Hvis du og din familie søger en rolig og hyggelig afslutning på en mindehøjtidelighed, så er vores venue det perfekte sted for jer. Vi kan hjælpe med alt lige fra kaffe og kage til en let frokostanretning, alt efter jeres ønsker og behov. Vores rummelige lokaler kan rumme både mindre selskaber på minimum 20 personer og større selskaber på op til 200 personer.

Mindehøjtidelighed pakke 1 inkluderer:

4 timers lokaleleje inkl. internet og projektor (uden lyd)
Økologisk sæsonmenu med 4 små anretninger
Vin, øl og vand til maden
Kaffe, te og kage

Fra 725,- per person inkl. moms ved min. 25 personer

Se ned for mulige tilvalg og detaljer for jeres booking


Mindehøjtidelighed pakke 2 inkluderer:

3 timers lokaleleje inkl. internet og projektor (uden lyd)
Vin, øl og vand
Kaffe, te og kage
Fra 395,- per person inkl. moms ved min. 25 personer

Se ned for mulige tilvalg og detaljer for jeres booking

Kontakt os

Fuldend jeres reception med tilvalg

  • Opgradering til 3 timers hård bar (inkl. long drinks), 156 ,- per person.
  • Ekstra time 108,- per person inkl. blød bar
  • DJ: Pris på forespørgsel
  • Aktivitet, f.eks. fermenteringsworkshop eller banko, pris på forespørgsel
Se sæsonmenu

"Sikke en dejlig aften vi havde hos jer! Tak for god mad, hyggeligt værtskab og et skønt smil på læberne hele vejen igennem. En fornøjelse at besøge Banegaarden og jeres fantastiske rammer midt i byen"

Christian
Sydbank Private Banking

Det med småt

Priser er inklusive lokaleleje, personale, borddækning og oprydning.

Lokaleleje er som udgangspunkt 4 timer, f.eks. kl. 12-16. Afhængig af tilføjelse af tilvalg kan lokalelejen udvides.

Skriveredskaber, papir og lignende skal selv medbringes hvis ønsket.

BaneGaardens projektor stilles til rådighed efter aftale. BaneGaarden har ikke ansat IT-hjælp, hvorfor I selv står for al håndtering og benyttelse af projektor.

Ved selskaber under 25 personer tillægges lokaleleje.

Se gældende husorden og reservationsbetingelser

Kontakt og booking

Få et tilbud
Vi oplever enorm interesse i at booke BaneGaarden til privat- og virksomhedsselskaber, og løber hurtigt for at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Bemærk venligst at vores husorden og reservationspolitikker til enhver tid er gældende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger BaneGaarden og hvordan fungerer transport til stedet?

BaneGaarden ligger mellem Sydhavnen og Vesterbro i Jernbanebyen, 10 min. fra Carlsberg Station og Enghave Plads metrostation. Hvis du er på cykel/gåben kan du tilgå BaneGaarden via tunnelen under skinnerne fra Enghavevej, og hvis du er i bil kører du via Otto Busses Vej og kan parkere foran CPH Village, der er vores nabo (betalingsparkering).

Kan man medbringe sin egen mad/drikkevarer/personale?

Vi står for det hele, når I booker et arrangement på BaneGaarden, dvs. også mad og drikke. Vi har hyret byens dygtigste kokke og tjenere og sørger for, at både kolde og varme drikkevarer er i topklasse. Det er ikke muligt selv at medbringe personale, mad og drikkevarer.

Har I AV udstyr?

Vi har en projektor og et lærred i de fleste rum, ligesom vi har SONOS-højtalere til baggrundsmusik. Enten kan I selv medbringe mikrofon/højtalere/øvrigt AV udstyr, hvis der er behov, eller vi kan indhente et tilbud fra en samarbejdspartner.

Hvor mange har I plads til?

Antallet af gæster afhænger af selskabets format og type. Til en firmafest hvor I lejer hele BaneGaarden og spiser fra madboder mm. kan vi være værter for op til 650 gæster, til en langbordsmiddag fordelt i flere lader forbundet af store jernporte har vi plads til 400 gæster, men vi har også dagsmøder for ned til 6 personer i nogle af vores mindre rum.

Se oversigt over kapacitet for de enkelte lader her

Hvor længe kan vi blive?

Standard sluttidspunkt er til klokken 1 ved festpakke, men I kan blive længere mod en merpris. Når I sender forespørgsel på et tilbud, kan I notere at I ønsker at blive længere.

Hvad består menuen af og hvordan serveres den?

Menuerne skifter med sæsonerne og afhænger også af hvilken pakke I vælger. Vi serverer den enten som delemad på bordene eller som buffet afhængigt af antal gæster og type af event.

Tilpasser I menu til allergier/diæter?

Ja, vi har mulighed for at tilpasse menuen til de gæster, der har allergi, fx glutenallergi, nøddeallergi eller andet. Vi skal blot kende det endelige antal samt evt. allergier senest 10 dage før ved et almindeligt arrangement. Ved større arrangementer har vi behov for lidt længere varsel.

Hvordan er jeres reservationsbetingelser?

Dem finder du her: Reservationsbetingelser

Hvordan er opdækningen/oppyntningen?

Vi dækker vores træ-langborde med stearinlys og tørrede evighedsblomster, hvide tallerkener og neutrale glas og bestik. Vi har træ-klapstole og gør os umage for at skabe et rustikt og hyggeligt udtryk – dvs. ingen hvide duge, men masser af god og uformel stemning. Hvis I har særlige ønsker til opdækningen, koordineres dette med jeres eventkoordinator.

Hvornår får man tilgang til lokalet/lokalerne?

Der er tilgang til lokalet fra arrangementets start. Hvis I ønsker at komme før, skal dette aftales med eventkoordinator.

Hvordan er toiletfaciliteterne?

Toiletterne findes på gårdspladsen to forskellige steder. Vi har et handicaptoilet, hvor der også er puslebord. Toiletter deles med andre gæster på BaneGaarden.

Kan man medbringe børn og hvad er prisen for dem?

Ja, selvfølgelig. Prisen for børn under 10 år er i udgangspunktet halv pris. Vi har et antal børnestole og kan stille til rådighed hvis der er behov – dette skal bekræftes på forhånd via mail med eventkoordinator for at sikre jer, at de er ledige.

Kan man booke DJ gennem jer?

Ja, det er bestemt muligt. Pris afhænger af arrangements form og størrelse. Det er også muligt at medbringe egen DJ og udstyr mod et mindre gebyr.

Flere spørgsmål?

Kontakt os