Firmajulefrokost

for 25-400 deltagere

Se alle lokaler

Festlig julefrokost med kollegerne

Mangler du og kollegaerne et sted at holde årets julefrokost? På BaneGaarden er det muligt at booke vores unikke, rustikke lokaler til en festlig julefrokoster – uanset om I er 25 eller 400. Vi sørger for det hele fra I kommer til I går.

Julefrokost inkluderer:

- Lokaleleje fra 18-01
- Økologisk julemenu der serveres i 3 heats som delemad (vegetarisk version på forespørgsel)
- Vin, øl og vand til maden
- Kaffe og the
- 3 timers blød bar (øl, vin, sodavand)

Fra 1.475,- per person ex moms ved min. 25 personer

Se nede for mulige tilvalg og detaljer for aftenen

Kontakt os

Fuldend julefrokosten med tilvalg

  • Velkomstbobler / hjemmelavet lemonade, 68,- / 36,- per person
  • Ekstra time 108,- per person inkl. blød bar eller 156,- per person inkl hård bar
  • Opgradering til 3 timers hård bar (inklusiv longdrinks), 156,- per person
  • DJ: pris på forespørgsel
  • Banko-spil inkl. præmier, pris på forespørgsel

"Mange tak for et skønt arrangement i fredags!Det var et super fint setup og der var god feedback hele aftenen igennem – tak for alt det hårde arbejde"

Gustav
Boston Consulting Group

Det med småt

Priser er inklusive lokaleleje, personale, borddækning og oprydning.

Lokaleleje er som udgangspunkt fra 18-01. Afhængig af tilføjelse af tilvalg kan lokalelejen udvides.

Fester kan afholdes med senest afslutning kl. 02, og dertilhørende seneste udskænkning i baren kl. 01:30. Undtagelsesvis kan dette udvides mod et gebyr.

Ved selskaber under 25 personer tillægges lokaleleje.

Se ovenstående billeder for eksempler på, hvordan der opdækkes til julefrokost i vores lokale. Ønsker I at have særlig pynt på bordene eller lignende, skal dette medtages, opsættes og tages ned igen, indenfor den aftale lejeperiode.

Se gældende husorden og reservationsbetingelser

Kontakt og booking

Få et tilbud
Vi oplever enorm interesse i at booke BaneGaarden til privat- og virksomhedsselskaber, og løber hurtigt for at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Bemærk venligst at vores husorden og reservationspolitikker til enhver tid er gældende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger BaneGaarden og hvordan fungerer transport til stedet?

BaneGaarden ligger mellem Sydhavnen og Vesterbro i Jernbanebyen, 10 min. fra Carlsberg Station og Enghave Plads metrostation. Hvis du er på cykel/gåben kan du tilgå BaneGaarden via tunnelen under skinnerne fra Enghavevej, og hvis du er i bil kører du via Otto Busses Vej og kan parkere foran CPH Village, der er vores nabo (betalingsparkering).

Kan man medbringe sin egen mad/drikkevarer/personale?

Vi står for det hele, når I booker et arrangement på BaneGaarden, dvs. også mad og drikke. Vi har hyret byens dygtigste kokke og tjenere og sørger for, at både kolde og varme drikkevarer er i topklasse. Det er ikke muligt selv at medbringe personale, mad og drikkevarer.

Har I AV udstyr?

Vi har en projektor og et lærred i de fleste rum, ligesom vi har SONOS-højtalere til baggrundsmusik. Enten kan I selv medbringe mikrofon/højtalere/øvrigt AV udstyr, hvis der er behov, eller vi kan indhente et tilbud fra en samarbejdspartner.

Hvor mange har I plads til?

Antallet af gæster afhænger af selskabets format og type. Til en firmafest hvor I lejer hele BaneGaarden og spiser fra madboder mm. kan vi være værter for op til 650 gæster, til en langbordsmiddag fordelt i flere lader forbundet af store jernporte har vi plads til 400 gæster, men vi har også dagsmøder for ned til 6 personer i nogle af vores mindre rum.

Se oversigt over kapacitet for de enkelte lader her

Hvor længe kan vi blive?

Standard sluttidspunkt er til klokken 1 ved festpakke, men I kan blive længere mod en merpris. Når I sender forespørgsel på et tilbud, kan I notere at I ønsker at blive længere.

Hvad består menuen af og hvordan serveres den?

Menuerne skifter med sæsonerne og afhænger også af hvilken pakke I vælger. Vi serverer den enten som delemad på bordene eller som buffet afhængigt af antal gæster og type af event.

Tilpasser I menu til allergier/diæter?

Ja, vi har mulighed for at tilpasse menuen til de gæster, der har allergi, fx glutenallergi, nøddeallergi eller andet. Vi skal blot kende det endelige antal samt evt. allergier senest 10 dage før ved et almindeligt arrangement. Ved større arrangementer har vi behov for lidt længere varsel.

Hvordan er jeres reservationsbetingelser?

Dem finder du her: Reservationsbetingelser

Hvordan er opdækningen/oppyntningen?

Vi dækker vores træ-langborde med stearinlys og tørrede evighedsblomster, hvide tallerkener og neutrale glas og bestik. Vi har træ-klapstole og gør os umage for at skabe et rustikt og hyggeligt udtryk – dvs. ingen hvide duge, men masser af god og uformel stemning. Hvis I har særlige ønsker til opdækningen, koordineres dette med jeres eventkoordinator.

Hvornår får man tilgang til lokalet/lokalerne?

Der er tilgang til lokalet fra arrangementets start. Hvis I ønsker at komme før, skal dette aftales med eventkoordinator.

Hvordan er toiletfaciliteterne?

Toiletterne findes på gårdspladsen to forskellige steder. Vi har et handicaptoilet, hvor der også er puslebord. Toiletter deles med andre gæster på BaneGaarden.

Kan man medbringe børn og hvad er prisen for dem?

Ja, selvfølgelig. Prisen for børn under 10 år er i udgangspunktet halv pris. Vi har et antal børnestole og kan stille til rådighed hvis der er behov – dette skal bekræftes på forhånd via mail med eventkoordinator for at sikre jer, at de er ledige.

Kan man booke DJ gennem jer?

Ja, det er bestemt muligt. Pris afhænger af arrangements form og størrelse. Det er også muligt at medbringe egen DJ og udstyr mod et mindre gebyr.

Flere spørgsmål?

Kontakt os