Højeffektiv konceptudvikling

En workshop fra BaneGaardens VækstAkademi

Konceptudvikling for små og store virksomheder

Vil din virksomhed gerne udvikle et nyt koncept med en færdig prototype på kun 3 dage? Så har vi den rigtige workshop for jer.

Det får I med hjem
-
Et fuldendt koncept, der er tænkt igennem på tværs af funktionsområder
- En færdig prototype klar til eksekvering
- Dokumentation af hele forløbet
- Tilkøb efter behov: 3D-tegning af prototypen, hvis der er tale om et visuelt koncept og/eller test af prototypen på kunderne

Det skal I selv bidrage med
-
Ide til et nyt koncept, I vil have udviklet, og baggrundsdokumentation
- Relevant inspiration fra branchen eller andre brancher
- Deltagere fra relevante funktionsområder
- Min. 1 beslutningstager, der deltager kl. 15.45-16.30 hver dag

Friluftsrådets logo

Rammer for workshoppen

Workshoppen løber af stablen på tre højeffektive, energifyldte dage fra kl. 8.30-16.30, hvor alle deltagere bliver sat i spil.

På dag 1 fastsætter vi mål, identificerer udfordringer, kortlægger kunderejsen, deler indsigter og indsnævrer på det grundlag problemfeltet. På dag 2 deler vi relevant inspiration og bruger inspirationen til at designe og prioritere løsningsforslag.

Dag 2 er også dagen, hvor vi tegner et storyboard for kunderejsen.

På dag 3 udvikler vi prototypen – og så er vi i mål!

Forløbet er gennemtestet og køres af erfarne facilitatorer. Det hele foregår i BaneGaardens grønne oase med økologisk beværtning fra øverste afslappede hylder.

Pris på forespørgsel – se kontaktinfo nedenfor

Går I med tanker om et helt særligt forløb, en strategidag tilpasset jeres virksomhed eller et kursus med fokus på jeres branche? 

Så står vi klar til at skræddersy og tilrettelægge en givende og inspirerende dag til jer. Kontakt os for en uforpligtende snak på
aca@banegaarden.com

Facilitatorer for workshoppen

Søren Ejlersen
Medstifter af Aarstiderne, BaneGaarden, Planetary Impact Ventures m.fl. Grøn ildsjæl med årtiers erfaring, forfatter og erfaren foredragsholder Virkefelter: Innovation, iværksætteri, konceptudvikling, grøn omstilling (også i køkkener), co-creation, multidisciplinært fokuseret med speciale i cirkulære systemer, forandringsledelse på tværs af organisationer. Et erfarent blik for ”What’s next” samt at vende det hele på hovedet og få alle til at finde mod til fremdrift.  

Ann Catherine B. Talbro
Direktør i Undfang, hjælper virksomheder i mål med de bæredygtige ideer. Ann Catherine har gennem 20 år dygtiggjort sig i at udvikle og implementere komplekse strategiske projekter på tværs af siloer i større virksomheder som Coop, Danske Bank og Novozymes. Altid med en enkel og engagerende formel og med fokus på eksekvering. Hun har en projektlederuddannelse fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), er certificeret i Prince2® og cand.mag. i Dansk.

Søren Ejlersen Ann Catherine Talbro

Kontakt og booking

Ann Catherine Talbro
aca@banegaarden.com