Kom i mål med grøn udvikling

En workshop fra BaneGaardens VækstAkademi

Workshop for små og store virksomheder

Med klimakrisen som vor tids største udfordring har alle virksomheder et ansvar for at sikre en grønnere fremtid. Tag jeres næste skridt på grøn omstilling og ESG-fokus, og få de relevante i organisationen engageret i stærkere grønne mål.

Det får I med hjem
- Stærk inspiration, idegenerering og flyvehøjde på jeres egne ideer
- En køreklar plan for de mest værdiskabende indsatser, klar til eksekvering
- Mod til og enighed om at tage de næste konkrete skridt i jeres virksomhed
- Dokumentation af hele forløbet
- Tilkøb efter behov: Afhængigt af, hvor I er på rejsen, kan vi invitere specialisterinden for Global Compact, ESG, taksonomi, klimarapportering mv. Vi har en bred vifte af de mest erfarne i netværket.

Det skal I selv bidrage med
-
Status på jeres grønne omstilling og konkretisering af jeres behov
- Deltagere fra relevante funktionsområder

Friluftsrådets logo

Rammer for workshoppen

Workshoppen foregår på 1 dag fra kl. 8.30-16.30 med erfarne, kompetente og engagerende oplægsholdere og facilitatorer ved roret.

Vi begynder med en status fra jer på virksomhedens grønne omstilling. Derefter får I kompetent viden og inspiration til grøn innovation og forretningsudvikling på relevante områder.

På det grundlag udvikler vi grønne must wins for jeres virksomhed sammen, identificerer de handlinger, der skal til for at sikre succes, og lægger en skarp eksekveringsplan.

Det hele foregår i BaneGaardens grønne oase med gode parkeringsforhold og økologisk beværtning fra øverste afslappede hylder.

Pris på forespørgsel –se kontaktinfo nedenfor

Går I med tanker om et helt særligt forløb, en strategidag tilpasset jeres virksomhed eller et kursus med fokus på jeres branche? 

Så står vi klar til at skræddersy og tilrettelægge en givende og inspirerende dag til jer. Kontakt os for en uforpligtende snak på
aca@banegaarden.com

Facilitatorer for workshoppen

Søren Ejlersen
Medstifter af Aarstiderne, BaneGaarden, Planetary Impact Ventures m.fl. Grøn ildsjæl med årtiers erfaring, forfatter og erfaren foredragsholder Virkefelter: Innovation, iværksætteri, konceptudvikling, grøn omstilling (også i køkkener), co-creation, multidisciplinært fokuseret med speciale i cirkulære systemer, forandringsledelse på tværs af organisationer. Et erfarent blik for ”What’s next” samt at vende det hele på hovedet og få alle til at finde mod til fremdrift.  

Ann Catherine B. Talbro
Direktør i Undfang, hjælper virksomheder i mål med de bæredygtige ideer. Ann Catherine har gennem 20 år dygtiggjort sig i at udvikle og implementere komplekse strategiske projekter på tværs af siloer i større virksomheder som Coop, Danske Bank og Novozymes. Altid med en enkel og engagerende formel og med fokus på eksekvering. Hun har en projektlederuddannelse fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), er certificeret i Prince2® og cand.mag. i Dansk.

Søren Ejlersen Ann Catherine Talbro

Kontakt og booking

Ann Catherine Talbro
aca@banegaarden.com