På BaneGaarden, der netop er blevet kåret til Byens Bedste Byrum 2021, har duften af surdej, smør og brandvarme stenovne længe bredt sig hver morgen. Byens nye bageri har nemlig været i skarp træning hele sommeren, for nu, 3. november kl. 8.00, at kunne slå dørene op. Byd velkommen til PERRON.

Design, bæredygtighed og bagværk hånd i hånd

De hårdt-bagte, mørke surdejsbrød, croissant-krummer og sort, friskbrygget espresso bliver både frembragt og serveret i den knap 200 kvm store og over 100 år gamle trælade, der er blevet restaureret af BaneGaardens håndværkere med bæredygtige materialer og metoder. PERRON er indrettet med håndbyggede løsninger, en 10 meter lang terrazzobar og dansk design – alt sammen i lyse farver med koboltblå detaljer og smørgule fliser.

Om PERRON

PERRON har hjemme i én af de ni trælader på BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV

PERRON er stiftet af virksomhederne TABLE og KROGERUP AVLSGAARD. Table er ejet af Carl Johan Paulsen, Karlos Ponte og Ida Marie Banke, der også er ansvarlige for driften af BaneGaardens øvrige aktiviteter og cateringvirksomheden noon. Krogerup Avlsgaard A/S ejes af Thomas Harttung, der er en af partnerne i BaneGaarden.

Åbningstider: tirsdag-fredag kl. 8.30-16, lørdag-søndag kl. 9-16

PERRON åbner med et sortiment af brød og wienerbrød, som løbende udvides, og senere vil der også komme pizza- og vinbar i PERRON

Følg med på @perroncph og på www.perroncph.dk


Pressekontakt

Anne Katrine Kristensen, Kommunikations- og Marketingansvarlig på BaneGaarden, akv@banegaarden.com

Læs flere nyheder

No items found.