På BaneGaarden, der netop er blevet kåret til Byens Bedste Byrum 2021, har duften af surdej, smør og brandvarme stenovne længe bredt sig hver morgen. Byens nye bageri har nemlig været i skarp træning hele sommeren, for nu, 3. november kl. 8.00, at kunne slå dørene op. Byd velkommen til PERRON.

Økologi, tålmodighed og italienske aner

Bag de store poser med økologisk mel fra Krogerup i Humlebæk og andre gårde i Nordsjælland, med hænderne i dejen eller brød på vej ind og ud af stenovnene, vil du kunne finde chefbager Kevin Sciascia. Kevins italienske temperament og dybe passion for gode råvarer fylder bageriet, hvor brød og wienerbrød kæmper om opmærksomheden. I starten af året startede Kevin og Jesper Gøtz (tidl. Lille Bakery) udviklingen af sortimentet til PERRON op. Siden da har Kevin bagt på livet løs på BaneGaarden for nu at kunne præsentere et fokuseret sortiment af brød og wienerbrød fra allerøverste hylde, hvis tilblivelse har fået al den kærlighed Kevin kan præstere – og han er italiener.

Design, bæredygtighed og bagværk hånd i hånd

De hårdt-bagte, mørke surdejsbrød, croissant-krummer og sort, friskbrygget espresso bliver både frembragt og serveret i den knap 200 kvm store og over 100 år gamle trælade, der er blevet restaureret af BaneGaardens håndværkere med bæredygtige materialer og metoder. PERRON er indrettet med håndbyggede løsninger, en 10 meter lang terrazzobar og dansk design – alt sammen i lyse farver med koboltblå detaljer og smørgule fliser.


100 gratis croissanter

PERRON åbner onsdag d. 3. november 2021 kl. 8, og for at fejre åbningen vil der fra kl. 8 blive uddelt 100 friskbagte croissanter i bageriet.

Om PERRON

PERRON har hjemme i én af de ni trælader på BaneGaarden, Otto Busses Vej 45, 2450 København SV

PERRON er stiftet af virksomhederne TABLE og KROGERUP AVLSGAARD. Table er ejet af Carl Johan Paulsen, Karlos Ponte og Ida Marie Banke, der også er ansvarlige for driften af BaneGaardens øvrige aktiviteter og cateringvirksomheden noon. Krogerup Avlsgaard A/S ejes af Thomas Harttung, der er en af partnerne i BaneGaarden.

Åbningstider: tirsdag-fredag kl. 8.30-16, søndag kl. 8-17

PERRON åbner med et sortiment af brød og wienerbrød, som løbende udvides, og senere vil der også komme pasta- og vinbar i PERRON

Følg med på @perroncph og på www.perroncph.dk


Pressekontakt

Anne Mette Boysen, Kommunikations- og Marketingansvarlig på BaneGaarden, amb@banegaarden.com    

Læs flere nyheder

No items found.