Banegaarden tager del i et skandinavisk slag

Det forlyder, at svenskerne sætter omkring 4,5 millioner kilo krebs til livs hver sommer under krebsekalas, kräftskiva og hvad man ellers kan finde på at kalde skaldyrsfester. Til de festlige krebsegilder på BaneGaarden i Jernbanebyen forvises det, at vores skandinaviske naboer ikke er alene om at bevare de nordiske sommertraditioner.  

Hver torsdag i juli har langbordene på gårdspladsen været fyldt med krebs, grillede kartoffelsalat og festlige krebsehatte – og nu gentager vi succesen i august, med endnu flere datoer tilgængelige!  

Til middagene sidder over 100 gæster skulder om skulder på gårdspladsen mellem Sydhavnen og Vesterbro og tager del i det skandinaviske slag, som er de sommerlige krebsegilder – en tradition, da populariteten og de udsolgte gilder stiller ny efterspørgsel.

Skaldyrsfad i Væksthuset

Som supplement til de festlige krebsegilder holdes en skaldyrsfest udover det sædvanlige. Fredag d. 11. august inviteres til en aften med skaldyrsfad med alt det bedste fra havet, som nydes under glastaget i BaneGaardens nye Væksthus. Aftenen vil byde på et sammensurium af mad, mennesker, vin og sensommerfornemmelser i naturskønne omgivelser.

Om BaneGaarden

BaneGaarden er et gastronomisk knudepunkt mellem sydhavnen og vesterbro, som byder på økologiske madboder, gourmet surdejsbageri, restaurant TICKET og ikke mindst kulturelle begivenheder med fællesskabet og gastronomien i fokus.

Læs flere nyheder

No items found.