AFC - AMASS Fried Chicken

AMASS Fried Chicken

Stjernekok står bag mundvandsløbende madbod og pop up restaurant i byens grønne oase

Én af de mest indflydelsesrige kokke i landet, Matt Orlando, står bag konceptet AFC, der blev født som et sidekick til Michelin-restauranten AMASS på Refshaleøen. AFC står for AMASS Fried Chicken, og efter et års dvale åbner gourmet-lillesøsteren nu som madbod som en del af madboderne.

Nyt hjem men samme menu

Ind til sidste sommer kunne man få serveret knasende sprød øko-kylling mellem højbedene i køkkenhaven på Refshaleøen. Nu genopstår AFC i en anden af byens grønne oaser, nemlig BaneGaarden, som er Københavns nye mad- og kulturdestination i Jernbanebyen. Du kan få fedtede fingre af enten klassikeren, friteret kylling, eller den vegetariske pendant, friterede østershatte – og begge dele serveres med dyppelser fra himmelen og en saftig coleslaw.

Forudbestil To-Go box

BaneGaardens madboder er almindeligvis en stay-in oplevelse. Med AFC's popularitet, har vi dog lavet en undtagelse så du nu kan nyde den friturestegte kylling lige hvor det passer dig. Forudbestil din næste to-go oplevelse.

Fedtede fingre og god samvittighed

Matt Orlando har i årtier været frontløber for bæredygtig topgastronomi – primært i kraft af sin populære restaurant AMASS, der var sat i verden for at hæve barren for en ansvarlig madoplevelse, både socialt og for vores klima. AMASS høstede stor anerkendelse bl.a. i form af adskillige placeringer på top 100-listen over verdens bedste restauranter.

Missionen om at drive og inspirere til grøn omstilling gennem velsmag deler BaneGaarden, der blev startet med visionen om at skabe en platform for bæredygtig udvikling: ”Det har altid været en tanke i baghovedet. Hvordan ville AFC se ud uden for Amass? De normale street food-markeder rundt omkring i byen føltes bare ikke rigtige. Så skete BaneGaarden. Et sted, som vi deler så mange af de samme værdier med. Kom og oplev AFC genoplivet denne sommer. Vi ses derude!”, Matt Orlando.