Bryllup

Jeres store dag i uformelle og unikke rammer

Se alle lokaler

Jeres bryllup i Københavns grønne oase

Skal I giftes og ønsker I at fejringen foregår i grønne omgivelser og rustikke lokaler midt i København men i den vilde natur? På BaneGaarden er det muligt at booke lokaler til bryllup.

Bryllup inkluderer:

Lokaleleje er som udgangspunkt 8 timer kl. 18-02
Internet og projektor (uden lyd)
Velkomstdrink
Økologisk sæsonmenu med deleretter (serveret som forret og hovedret)
Vin, øl og vand under hele festen
Dessert
Kaffe og the

Fra 1670,- per person ved min. 40 personer
Børn under 3 år er gratis og børn i alderen 3-11 år er til halv pris (kun gældende på pakkeprisen).

Se ned for tilvalg og detaljer for et bryllup.

Kontakt os

Mulige  tilvalg

  • Blød bar, 125,- per person per time
  • Hård bar (inklusiv longdrinks), 195,- per person per time
  • Cocktailbar med bartender, pris på forespørgsel
  • DJ: pris på forespørgsel

Se selskabsmenu

"Vi havde en fantastisk aften! Alt spillede. Tak for jeres behagelige service"

Marianne & Gorm
Bryllup, 2022

Det med småt

Alle priser er inklusiv momsPriser er inklusive lokaleleje, personale, borddækning i BaneGårdens stil og oprydning.

Lokaleleje er som udgangspunkt 8 timer, f.eks. kl. 18-02. Fester kan afholdes med senest afslutning kl. 02, og dertilhørende seneste udskænkning i baren kl. 01:30.

Undtagelsesvis kan dette udvises mod et tillæg.

Ved selskaber under 40 personer tilægges lokaleleje.

Se ovenstående billeder for eksempler på, hvordan der opdækkes til bryllup i vores lokale. Ønsker I at have særlig pynt på bordene eller lignende, skal dette medtages, opsættes og tages ned igen, indenfor den aftale lejeperiode.

BaneGaarden er ikke eventbubreau og vil derfor planlægge og udføre bryllupper udefra ovenstående koncept. Ved særønsker og planlægning samt koordinering heraf, aftales pris herfor.

Se gældende husorden og reservationsbetingelser

Kontakt og booking

Få et tilbud
Vi oplever enorm interesse i at booke BaneGaarden til privat- og virksomhedsselskaber, og løber hurtigt for at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Bemærk venligst at vores husorden og reservationspolitikker til enhver tid er gældende.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger BaneGaarden og hvordan fungerer transport til stedet?

BaneGaarden ligger mellem Sydhavnen og Vesterbro i Jernbanebyen, 10 min. fra Carlsberg Station og Enghave Plads metrostation. Hvis du er på cykel/gåben kan du tilgå BaneGaarden via tunnelen under skinnerne fra Enghavevej, og hvis du er i bil kører du via Otto Busses Vej og kan parkere foran CPH Village, der er vores nabo (betalingsparkering).

Kan man medbringe sin egen mad/drikkevarer/personale?

Vi står for det hele, når I booker et arrangement på BaneGaarden, dvs. også mad og drikke. Vi har hyret byens dygtigste kokke og tjenere og sørger for, at både kolde og varme drikkevarer er i topklasse. Det er ikke muligt selv at medbringe personale, mad og drikkevarer.

Har I AV udstyr?

Vi har en projektor og et lærred i de fleste rum, ligesom vi har SONOS-højtalere til baggrundsmusik. Enten kan I selv medbringe mikrofon/højtalere/øvrigt AV udstyr, hvis der er behov, eller vi kan indhente et tilbud fra en samarbejdspartner.

Hvor mange har I plads til?

Antallet af gæster afhænger af selskabets format og type. Til en firmafest hvor I lejer hele BaneGaarden og spiser fra madboder mm. kan vi være værter for op til 650 gæster, til en langbordsmiddag fordelt i flere lader forbundet af store jernporte har vi plads til 400 gæster, men vi har også dagsmøder for ned til 6 personer i nogle af vores mindre rum.

Se oversigt over kapacitet for de enkelte lader her

Hvor længe kan vi blive?

Standard sluttidspunkt er til klokken 1 ved festpakke, men I kan blive længere mod en merpris. Når I sender forespørgsel på et tilbud, kan I notere at I ønsker at blive længere.

Hvad består menuen af og hvordan serveres den?

Menuerne skifter med sæsonerne og afhænger også af hvilken pakke I vælger. Vi serverer den enten som delemad på bordene eller som buffet afhængigt af antal gæster og type af event.

Tilpasser I menu til allergier/diæter?

Ja, vi har mulighed for at tilpasse menuen til de gæster, der har allergi, fx glutenallergi, nøddeallergi eller andet. Vi skal blot kende det endelige antal samt evt. allergier senest 10 dage før ved et almindeligt arrangement. Ved større arrangementer har vi behov for lidt længere varsel.

Hvordan er jeres reservationsbetingelser?

Dem finder du her: Reservationsbetingelser

Hvordan er opdækningen/oppyntningen?

Vi dækker vores træ-langborde med stearinlys og tørrede evighedsblomster, hvide tallerkener og neutrale glas og bestik. Vi har træ-klapstole og gør os umage for at skabe et rustikt og hyggeligt udtryk – dvs. ingen hvide duge, men masser af god og uformel stemning. Hvis I har særlige ønsker til opdækningen, koordineres dette med jeres eventkoordinator.

Hvornår får man tilgang til lokalet/lokalerne?

Der er tilgang til lokalet fra arrangementets start. Hvis I ønsker at komme før, skal dette aftales med eventkoordinator.

Hvordan er toiletfaciliteterne?

Toiletterne findes på gårdspladsen to forskellige steder. Vi har et handicaptoilet, hvor der også er puslebord. Toiletter deles med andre gæster på BaneGaarden.

Kan man medbringe børn og hvad er prisen for dem?

Ja, selvfølgelig. Prisen for børn under 10 år er i udgangspunktet halv pris. Vi har et antal børnestole og kan stille til rådighed hvis der er behov – dette skal bekræftes på forhånd via mail med eventkoordinator for at sikre jer, at de er ledige.

Kan man booke DJ gennem jer?

Ja, det er bestemt muligt. Pris afhænger af arrangements form og størrelse. Det er også muligt at medbringe egen DJ og udstyr mod et mindre gebyr.

Flere spørgsmål?

Kontakt os