Sommer-personale til BaneGaardens selskaber, events og madboder

På BaneGaarden er der fart på alt det grønne og gode og sommeren venter, med masser af glade gæster i byens grønne oase. Vores madboder åbner igen til april og der er fart på både de events vi selv sætter op i løbet af året, men også på de større og mindre selskaber som både private og virksomheder afholder i de gamle trælader på BaneGaarden.

Vi søger nu personale, der kan og vil arbejde hen over sommeren og gerne efter.
Du kan glæde dig til sjove dage i naturen med økologisk mad, masser af kontakt med vores gæster, frisk luft samt et dynamisk samspil med de mange gode kollegaer på BaneGaarden.
BaneGaarden har altid gang i en masse sjove og spændende projekter og begivenheder, så du vil fra tid til anden, kunne få mulighed for at hjælpe til her også.

Tiltrædelse vil være i starten af april - måske tidligere.

Om jobbet og dig.

-       Du skal være en del af BaneGaardens hold med primær tilknytning til enten 'madboderne' ELLER 'selskaber og events'.

-       Du er vært for BaneGaarden og spiller en vigtig rolle i at give vores gæster en god oplevelse

-       Dine opgaver vil afhængigt af hvilken stilling du søger, bestå i servering, klargøring til selskaber og events, opdækning, servicering, bartender/café, lettere madlavning og håndtering af fødevarer.

-       Du skal være indstillet på at arbejde både hverdage og weekender hen over sommeren. Dagtimer og aftentimer. Vagter kan variere fra 5-10 timer pr. gang.

-       Du tager fat og får noget fra hånden – løber stærkt når det er nødvendigt, og hjælper med at løse ad hoc-opgaver, der opstår.

-       Vi søger medarbejdere, der kan arbejde både deltid og fuldtid – men med en fleksibel tilgang og mulighed for tiltrædelse på ekstra vagter, efter behov.

Vi tilbyder

-        Et job hvor arbejdstiderne vil dække hele ugen og der vil både være aften-, dag samt weekendvagter, alt efter sæson.

-        Vi forventer stor fleksibilitet, men giver det også igen og tager mange hensyn.

-        En spændende arbejdsplads med uformel stemning og højt til loftet.

-        Du bliver en del et godt hold der brænder for bæredygtighed, værtskab og mad.

-        Arbejdsstedet er på BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Ansøgningsfrist:  15. marts – vi afholder samtaler og ansætter løbende

Send din ansøgning til job@banegaarden.com og skriv ‘madboder’ eller 'selskabspersonale' i emnefeltet.

Simular Posts