Midt i København ligger byens grønne oase BaneGaarden. 9 gamle træ-lader danner rammen om en grøn destination hvor restauranter, madboder, events, natur, bar, og meget mere deles om pladsen. BaneGaarden har netop vundet prisen Byens Bedste Byrum 2021 i Berlingskes årlige prisuddeling og vi oplever stor interesse fra både private og virksomheder. Vi er så glade for at have massevis af gæster hver dag og vi har allerede en travl kalender, fyldt med bookinger fra private og virksomheder, som skal holde deres arrangementer på BaneGaarden. Derfor søger vi nu en erfaren og kompetent afvikler af virksomheds- og privatarrangementer samt øvrige events på BaneGaarden.

Du kan nu blive en del af den kreative, grønne og energiske hverdag på BaneGaarden i et uformelt miljø med høje ambitioner og stor frihed til at forme din hverdag. Vi søger en afvikler med ansvar for selskaber, møder, konferencer og lignende, som vi afholder masser af på BaneGaarden. Du får ansvar for arrangementerne og skal sørge for at give alle gæster en god oplevelse på BaneGaarden, fra start til slut.

Vi forestiller os at du: 


💚Har erfaring med at afvikle selskaber og/eller events
💚Trives i et kreativt, grønt og energisk miljø med fart på, hvor der ikke er langt fra idé til handling
💚Er servicemindet og smilende af natur og er god til at holde hovedet koldt og holde overblik
💚Har interesse for bæredygtighed, kultur, mad og forstår dig på, hvad der 'rør sig' i byen.
💚Sætter pris på vekslende arbejdstider, primært eftermiddage/aften og i weekender.

Vi kan blandt andet tilbyde:

💚inspirerende og lærerigt univers med høje og bæredygtige ambitioner
💚gode kollegaer og stærk holdånd
💚konkurrencedygtig løn
💚en hverdag midt i hovedstadens vilde natur, på BaneGaarden, som netop har vundet Berlingskes pris 'Byens Bedste Byrum'✉️Send en ansøgning til job@banegaarden.com og skriv 'Afvikler BaneGaarden' i emnefeltet– ansættelse hurtigst muligt

Simular Posts