Sæsonåbning i byens grønne oase - Madboderne vender tilbage med et spækket påskeprogram

Liv i de gamle trælader

Efter flere år med omfattende restaurering af de ni gamle trælader i Jernbanebyen og en kold og lang vinter, er BaneGaarden nu klar med et omfattende åbningsprogram og lancering af økologisk madmarked fra d. 6. april og i hele påsken. Åbningsprogrammet byder på påskebanko, grillet lam på gårdspladsen til påskefest, DJ og happy hours, langbords-påskefrokoster, påskelopper og meget mere – alt sammen for at fejre foråret og ikke mindst, at sæsonen for BaneGaardens aktiviteter og madmarked for alvor er i gang.

Økologisk madmarked skruer op for ambitionerne

På BaneGaardens madmarked er der i år skruet op for ambitionerne, når de forskellige boder åbner med økologisk gademad fra øverste hylde. Smag på blandt andet sprøde, håndlavede arepas fra den sydamerikanske favoritbod PMY, bundsolid middelhavsmad fra PHAGO og den berømte vinder af Søernes Streetfood 2022 med mundvandsløbende merguez-pita.

Påskeprogram og forårsfest

Der er fuld smæk på åbningsprogrammet alle dage i påsken med aktiviteter for store og små og dem midt i mellem. Kom og pust æg og drik vin, vær med til banko og bryg, besøg loppemarkedet eller spis dig mæt i saftigt, økologisk lam fra grillen på gårdspladsen. DJ’en er inviteret, og fadøllen flyder – hver dag mellem kl. 16-18 er der happy hours i samarbejde med BaneGaardens nye ølleverandør To Øl.

  • BaneGaardens adresse: Otto Busses Vej 45, Kbh SV (på cykel eller gåben kommer man nemmest frem gennem tunnel under skinnerne fra Enghavevej)
  • Madbodernes åbningstider: kl. 12-19 i påsken, 6. april – 10. april
  • Se hele åbningsprogrammet og find billetter her: xxx
  • Læs mere om madboderne og se åbningstider efter påske: https://www.banegaarden.com/madboder

Læs flere nyheder