Praktikant til digital markedsføring søges til BaneGaarden

På BaneGaarden søger vi en kreativ, initiativrig og videbegærlig praktikant i digital markedsføring for Københavns grønne mad- og kulturdestination.

Har du lyst til at lære en masse om digital marketing i en grøn startup-virksomhed samt at styrke dine evner inden for blandt andet søgemaskineoptimering og content marketing? Du kan nu komme til at arbejde med et attraktivt marketingområde, hvor du vil få stort ansvar og mulighed for at sætte dit præg på en attraktiv virksomhed i rivende udvikling.

Som praktikant i Digital Markedsføring vil du blive en del af entreprenant og kreativt team og referere til den Kommunikations- og Marketingansvarlige. Du vil spille en vigtig rolle i udviklingen af en stærk digital strategi samt udførsel af denne. Dine kompetencer vil komme i spil og blive udviklet indenfor online annoncering, søgemaskineoptimering, konverteringsoptimering, e-handel og meget mere. Som praktikant på BaneGaarden får du frihed til at udvikle dig og styre virksomheden i den digitale retning, du i samspil med kollegaerne finder givtig for BaneGaardens overordnede strategiske mål.

Om BaneGaarden

I årtier har ni store trælader på DSBs baneterræn midt i København ligget stille hen. Nu genoplives de som økologisk landsby, fredfyldt åndehul og gastronomisk samlingspunkt. Langt væk fra storbystøjen, men alligevel midt i byen, skal BaneGaarden danne rammerne for kulinariske oplevelser, kulturelle indspark, nyskabende fællesskaber og grøn inspiration – i form af madboder, restauranter, bageri, kulturprogram, markeder og meget mere.

Vi forestiller os at du...  

  • Er i gang med en bachelor i Digital Markedsføring og leder efter en ekstraordinær praktikplads i København
  • Har stiftet bekendtskab med Instagram, Facebook, Linkedin, Google Ads og arbejde i cms-systemer.  
  • Det er ikke et krav men en fordel, hvis du har interesse for mad, kultur, bæredygtighed og oplevelser  
  • Stærkt digital forståelse og nysgerrig på nye funktioner og muligheder på SoMe

VI TILBYDER
Et spændende praktiksted med uformel stemning, højt til loftet og mulighed for at få en masse erfaring. Vi er fleksible i praktikkens udformning og vil glæde os til at sammensætte et forløb, der i vid udstrækning matcher dine ønsker.  

Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme og kan glæde dig til verdens bedste frokostordning hver dag. Arbejdsstedet er BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbv SV.  

ER DET DIG, VI LEDER EFTER?  
Send en email med CV og motiveret ansøgning til Marketingansvarlig Anne Mette Boysen amb@banegaarden.com (skriv “digital praktikant” i emnefeltet). Vi afholder samtaler løbende.  

Simular Posts