Til Københavns bæredygtige cateringkøkken søger vi en engageret, positiv og dygtig kok 


De ni gamle trælader mellem Vesterbro og Sydhavnen gennemgår i øjeblikket en omfattende restaurering og genoplives nu til foråret som økologisk landsby og gastronomisk samlingspunkt. I én af laderne har vi etableret et nyt produktionskøkken til cateringvirksomheden noon, hvorfra vi leverer firmafrokost til virksomheder i Storkøbenhavn med menuer udviklet af stjernekokke fra hele verden. 


Som kok vil det blive dit ansvar at frembringe indbydende retter til glæde for vores gæster – med et afsæt i lokale sæsonråvarer (vi samarbejder med Aarstiderne om indkøb af råvarer) og mad lavet fra bunden. Vi tror på, at en god arbejdskultur er baseret på respekt og en konstruktiv tone, så det vil bl.a. blive dit ansvar at bidrage til en positiv kultur, hvor vi er gode værter for både hinanden, vores gæster og planeten. Du vil referere til køkkenchefen og arbejde tæt sammen med den ansvarlige for gastronomisk udvikling på BaneGaarden, Karlos Ponte, samt resten af teamet på BaneGaarden.

Din profil:

  • Evt. Uddannet kok med relevant erfaring fra restaurations/cateringbranchen 
  • Veludviklet kvalitetssans og dygtige smagsløg
  • God holdspiller og positivt sind
  • Effektiv, loyal og ansvarsfuld

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet – og arbejde i dagstimerne. Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er i to af laderne ved BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen

Er det dig, vi søger? 
Send en mail med CV og motiveret ansøgning til job@nooncph.dk (skriv ”kok non” i emnefeltet). Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.


Simular Posts