BaneGaarden søger handlekraftig driftansvarlig for madboder

Vil du være med til at skabe og drive bæredygtige madoplevelser i Københavns grønne oase og ’Byens Bedste Byrum 2021’?

De ni trælader mellem Vesterbro og Sydhavnen gennemgår i øjeblikket en omfattende restaurering og er nu genoplivet som økologisk landsby, grøn oase og gastronomisk samlingspunkt. Laderne rummer forskellige aktiviteter, heriblandt cateringkøkken, restauranter, selskaber og madboder. Fælles for alle er et fokus på bæredygtighed, økologi, høj kvalitet og godt værtskab.

Vi er på udkig efter en struktureret, positiv og udadvendt kollega, der skal være med til at drive og optimere BaneGaardens madboder. Som driftansvarlig vil det blive dit ansvar at lede et hold af dygtige medarbejdere hen over alle ugens dage med en positiv, tillidsfuld og motiverende tilgang. Du vil få ansvaret for planlægning og koordinering af den daglige drift af vores madboder blandt andet med fokus på optimering af løn- og råvareprocenter.
Du vil selv indgå i driften og vil sideløbende have mindre, administrative opgaver.
Ønsket opstart; marts

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

-        Sikre en overordnet attraktiv gæsteoplevelse for alle gæster, der besøger madboderne og BaneGaarden som helhed.

-        Sikre rentabel drift i form af fornuftig løn- og råvareprocent i egne madboder (vagtplaner, mængdestyring mm.)

-        Sikre overholdelse af alle gældende standarder indenfor fødevarehåndtering og hygiejne.

-        Kommunikation til og med alle medarbejdere i madboder – sikre den rette hjælp og støtte, som gør, at medarbejderne kan yde deres bedste og trives i vores grønne rammer.

-        Du skal være fleksibel. Du vil komme til at arbejde i et mix af dag og aften, herunder hver anden weekend – arbejdstiden er 37 timer/uge.

Din profil:

-        Du er udadvendt, initiativrig, selvstændig og kreativt tænkende – også når der skal løbes stærkt.

-        Du håndterer pludseligt opståede udfordringer med en positiv og løsningsorienteret tilgang – og bevarer overblikket for drift og medarbejdere til enhver tid.  

-        Har et veludviklet servicegen og er passioneret omkring gode madoplevelser.

-        Har erfaring fra F&B-branchen – det kan være fra festival, restaurant, streetfood eller noget helt fjerde – og det vil være en fordel at du har kendskab til råvarer i både praktisk men også passioneret grad.

-        Du har sans for detaljer, er grundig og du er klar over at selv små ting kan gøre en stor forskel.

-        Ikke er bange for at ”tage arbejdshandskerne på” – din arbejdsdag vil frem for alt være ”på gulvet” og i mindre grad bag en computer.

Vi kan tilbyde
En entreprenant arbejdsplads med uformel stemning, stejl læringskurve og højt til loftet. Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er ved BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Er det dig, vi søger?
Send en mail med CV og motiveret ansøgning til job@banegaarden.com (skriv ”Driftansvarlig madboder” i emnefeltet). Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt. Sidste frist for at ansøge er d. 26 februar.

Simular Posts