Er du BaneGaardens nye administrative holdepunkt?

De ni gamle trælader mellem Vesterbro og Sydhavnen gennemgår i øjeblikket en omfattende restaurering og er genoplivet som økologisk landsby, grøn oase og gastronomisk samlingspunkt. Laderne rummer forskellige aktiviteter, heriblandt cateringkøkken, restauranter og lukkede selskaber til både private og virksomheder. Fælles for alle aktiviteterne er et fokus på bæredygtighed, høj kvalitet og godt værtskab.

Vi er på udkig efter en struktureret, positiv og udadvendt kollega, der kan administrere forskellige digitale systemer og kundehenvendelser i vores cateringaktiviteter og restauranter samt tage ansvar ruteplanlægning og chauffører i vores frokostordning. Vi har systemer til det meste og hjælper dig med det, du skal lære.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

·       Support til og pleje af kunder i cateringvirksomheden noon med hjælp fra Ordr-system og via mail/tlf. - oprettelse af kunder, fakturering, fejlrettelser mm.

·       Styring af ruter og chauffører, der leverer frokost hver dag (sammen med ekstern systempartner, der lægger ruterne for os)

·       Håndtering af gæstehenvendelser til vores restauranter på mail og telefon – så vi sikrer dem den bedste oplevelse fra første kontakt

·       Samarbejde og kommunikation med driftspersonale på tværs af enheder

Din profil:

·       Du elsker at tale med kunder og at få administrative opgaver til at lykkes, så gæsterne er glade

·       Du trives med at have mange bolde i luften og sætter en ære i at systematisere dit arbejde og ”få puslespillet til at gå op”

·       Du er udadvendt, serviceorienteret og konstruktiv – og får energi af at løse udfordringer for kunder og gæster

·       Du taler og skriver flydende dansk og kan desuden kommunikere på engelsk

·       Du er lærenem når det kommer til digitale systemer. Erfaring med Planday, Ordr og Uniconta er en fordel men ikke et krav

·       Du er en god teamplayer

Vi kan tilbyde en entreprenant arbejdsplads med uformel stemning og højt tempo. Du vil blive en del af et engageret team med høje ambitioner og store drømme. Arbejdsstedet er ved BaneGaarden på Otto Busses Vej 45, Kbh SV, mellem Vesterbro og Sydhavnen.

Er det dig, vi søger? Send en mail med CV og motiveret ansøgning til job@banegaarden.com (skriv ”Kundesupport” i emnefeltet). Vi afholder samtaler løbende og ansætter hurtigst muligt.

Simular Posts