Sæt kursen for 2024 sammen med os! 🤍

2023 nærmer sig sin afslutning, og det er tid til at dykke ned i os selv og se tilbage på året, der er gået, og forberede os på 2024. Lad os tage et tiltrængt pusterum fra decembertravlheden og skabe en aften fyldt med taknemmelighed for alt, hvad året har bragt os, og alt det, vi i løbet af året har plantet, næret og kunne høste.

Yogalærer Viktoria Guldbrandsen vil indlede aftenen med et blødt og flydende vinyasa-flow, hvor bevægelse, åndedræt og meditation vil hjælpe dig med at afstemme din indre energi til det kommende år.

Dernæst vil astrolog Amalie Brohus åbne stjernernes portaler og afsløre, hvad de har i vente for os i det nye år. Hun vil give os de hemmelige nøgler til, hvordan vi får det bedste ud af 2024, ved at bruge den energi, der omfavner os.

Intentionen med denne aften er at komme fra hovedet og ned i kroppen for at mærke efter, hvad du og din inderste kerne drømmer om at manifestere for det nye år. Sammen planter vi ‘2024-frø’ ved at skrive intentioner ned for det nye år (nytårsfortsæt) og deler vores tanker med hinanden, hvis man har lyst.

Program
17.30 - 18.45: Yoga & meditation
18.45 - 19.00: Snacks og landing
19.00 - 19.30: Oplæg med astrolog Amalie Brohus
19.30 - 20.30: Vi sætter intentioner for 2024 og dem der har lyst, kan dele

Billetten koster 350 kr. og er inklusiv 👇🏼
🧘🏼‍♀️ Yoga og meditation
🌙 Oplæg fra Astrolog Amalie Brohus
📝 Kompendie og skriveredskaber
☕️ Snacks og varmt at drikke

Læs flere nyheder